mobile search
  • Danske myndigheder overfortolker EU-krav om fartskrivere, mener Implementeringsrådet
Skolepatruljer får dig til at lette speederfoden

Skolepatruljer får dig til at lette speederfoden

Bilister har respekt for skoleelever, der står tidligt op for at hjælpe deres små kammerater i trafikken. Men ikke alle er lige gode til at lette speederfoden, når de får øje på en skolepatrulje. 

Er du en haj eller en klovn til færdselstavler – test dig selv

Kan du navigere i skilteskoven?

Er du en haj eller en klovn til færdselstavler – test dig selv.

Måske udsigt til lempeligere p-regler i byerne

Måske udsigt til lempeligere p-regler i byerne

Dårlige tilkørselsforhold og manglende muligheder for ordentlig parkering i byerne er ofte et problem for bl.a. transportfirmaer. Men nu lægger erhvervsministeren op til at ændre reglerne, så det bliver lettere for firmaerne at servicere kunderne i byerne.

Hvilke regler er der egentlig i Færdselsloven for brug af langt lys på motorvejen? Få overblikket her

Langt eller kort lys: Dét siger færdselsloven

Hvornår er det bedst at køre med det lange lys tændt på motorvejen, og hvornår skal man nøjes med det korte? Vi giver dig hurtigt overblik over Færdselslovens krav, så du undgår at køre med forkert lys på motorvejen i aften- og nattetimerne.

Havd skal ma nsom arbejdsgiver sikre sig, hvis man ønsker at give tilladelse til rygning af e-cigaretter i firmaets biler?

Damper du i varebilen? Her er reglerne du skal være obs på

Som udgangspunkt er din varebil en arbejdsplads, der er underlagt bestemmelserne i arbejdsmiljøloven. Men hvad siger reglerne egentlig om damp fra e-cigaretter? Vi har samlet en kort oversigt, så du får hurtigt overblik.  

Har du tips og tricks til varebiler, du gerne vil dele ud af? Måske har du en god historie, som fortjener at blive læst af andre varebilsbrugere? Eller har du andre forslag til Gulpladen.dk, ris eller ros? Så tøv ikke med at kontakte os enten på eller tlf.nr. + 45 3152 7549