mobile search
  • Sådan forbereder du effektivt din varebil til bilsynet
Vent med sommerdæk, til vejret skifter

Vent med sommerdæk, til vejret skifter

Så længe temperaturen ikke ligger stabilt over 7 grader C, er det en god idé at beholde vinterdækkene på gulpladebilen. Det sikrer nemlig bedre vejgreb, også i regn og slud, så risikoen for udskridninger og uheld reduceres. 

Gode råd om forårsklargøring af din gulpladebil

Bliv køreklar til forårsvejret

Undgå at blive stemplet af kunderne som én, der ikke holder bilen ren og velkørende. Læs vores gode råd om forårsklargøring af din gulpladebil, så du kommer af med vinterens slitage og sender et professionelt signal.

Slip for bøderisiko på grund af skidt og snavs fra vinterens sjappede føre

Undgå bøder på grund af vintersjap: Derfor skal du holde varebilen ren

Det betaler sig at holde varebilen fri for skidt, når du kører rundt i vinterens sjappede føre. Men hvor meget risikerer du egentligt at skulle betale, hvis du bliver stoppet af politiet? Det kan du læse mere om her.

Giv din varebil et hurtigt tjek, før vintervejret for alvor rammer, så du bliver optimalt klædt på til effektive arbejdsdage

Vinterklar gulpladebil: Her er din hurtige tjekliste

Undgå at slide unødigt på gulpladebilen og reducér risikoen for forsinkelser på grund af vintervejret, når du skal af sted. Vi har samlet en hurtig tjekliste, så du kan gennemgå gulpladebilen fra til z og bliver godt forberedt til vinterkørsel.

Det er nu tid til at skifte dæk, så du kører vinteren sikkert og effektivt i møde

Frost på sidespejl og ruder? Så er det tid til vinterdæk

Dækbranchen Danmark anbefaler, at du skifter til vinterdæk, når temperaturen i dagtimerne ryger under 7 grader C. På den måde undgår du problemer med vejgreb og øget bremselængde, når du bevæger dig rundt i trafikken.

Har du tips og tricks til varebiler, du gerne vil dele ud af? Måske har du en god historie, som fortjener at blive læst af andre varebilsbrugere? Eller har du andre forslag til Gulpladen.dk, ris eller ros? Så tøv ikke med at kontakte os enten på eller tlf.nr. + 45 3152 7549