mobile search
  • Kaffemøllen leverer kaffeløsninger over hele landet i læssevenlige Transitter
Åben dialog er nøglen til den effektive vognpark

Åben dialog er nøglen til den effektive vognpark

Servicekoncernen Brunata har for nylig opgraderet vognparken med fokus på komforten for medarbejderne. Den omfattende opgraderingsproces til nye Ford Transit Connect kom effektivt i mål takket være tæt samarbejde mellem leasingselskabet og indretningsleverandøren.   

Har du vejen som arbejdsplads, er lyset på taget af varebilen helt afgørende for sikkerheden i løbet af arbejdsdagen

Godt arbejdsmiljø starter med god belysning

Har du vejen som arbejdsplads, er lyset på taget af varebilen helt afgørende for sikkerheden i løbet af arbejdsdagen. Alligevel er det et sted, mange vælger at spare, og det kan blive dyrt i længden. 

 

Hos Hørsholm Hestepraksis har dyrlægerne stor glæde af deres nye specialindrettede Ford Transit Custom

Dyrlæger bruger varebilen som mobilt hospital

Specialindrettede varebiler er ikke kun forbeholdt håndværkere. Hørsholm Hestepraksis er også kommet med på vognen, så dyrlægerne med deres rullende hospital kan foretage det meste ude i dyrenes vante miljø.

Frisk din frokost op med gourmet-tips til varebilvenlig mad fra Michelin-kokken

Michelin-kokken tipper: Den ultimative frokost bag rattet

Arbejdsdage i varebilen behøver ikke rime på tørre hotdogs eller kanelsnegle fra tanken. Vi har spurgt Michelin-kok Paul Cunningham, hvordan han selv griber frokosten an, når han er ude på de vestjyske landeveje. Læs mere om restauranten på den jyske vestkyst og få hans bedste frokosttips her.

 

Det har stor værdi for arbejdsdagen hos TDC

Fleksibel indretning optimerer TDC-teknikeres arbejdsdag

Hemmeligheden bag effektive arbejdsdage er fleksibel bilindretning, der matcher den enkelte medarbejders behov. Det fortæller TDC om indretningen af sine i alt ca. 1.400 servicebiler.

1 2 3 4 5 6 7
Har du tips og tricks til varebiler, du gerne vil dele ud af? Måske har du en god historie, som fortjener at blive læst af andre varebilsbrugere? Eller har du andre forslag til Gulpladen.dk, ris eller ros? Så tøv ikke med at kontakte os enten på eller tlf.nr. + 45 3152 7549