mobile search
  • Bliv godt rustet til at læsse ergonomisk af og på i det daglige
Vejproblemer er blevet lettere at melde ind

Vejproblemer er blevet lettere at melde ind

Advar let andre om fare med ny smart app-funktion

Sådan kommer du sikkert og effektivt frem om natten

Sådan kommer du sikkert og effektivt frem om natten

Kørsel i nattetimerne er ifølge Havarikommissionen for Vejtrafikulykker forbundet med øget risiko for ulykker og uheld en undersøgelse fra. Samtidig viser en undersøgelse iværksat af Ford, at mange frygter natteblindhed og risikoen for at ramme nogen, når man kører om natten.

Dyrt at tanke forkert, sådan undgår du at tanke forkert

Sådan undgår du at tanke forkert

Næst efter totalskade er der næsten ikke nogen dyrere reparation end de skader, der opstår, hvis du tanker forkert brændstof. Det viser en opgørelse fra leasingselskabet ALD Automotive. Her får du et godt tip til at undgå forkert optankning – hver gang.

Udsigt til trafikpropper i påsken

Udsigt til trafikpropper i påsken

Vejdirektoratets prognose for påsketrafikken peger på store kødannelser Skærtorsdag. Vi giver det hurtige overblik over den forventede trafik i påsken, så du kan planlægge din kørsel efter forholdene og minimerer risikoen for at sidde fast i påsketrafikken.

Høj fart skyld i halvdelen af dødsulykker

Høj fart skyld i halvdelen af dødsulykker

Knap 1.000 mennesker har mistet livet i trafikken i perioden 2011-2015 og mere end 9.500 er kommet alvorligt til skade i perioden. Hovedårsagen er for høj fart, som Rådet for Sikker Trafik sammen med 85 kommuner sætter fokus på de næste tre uger.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Har du tips og tricks til varebiler, du gerne vil dele ud af? Måske har du en god historie, som fortjener at blive læst af andre varebilsbrugere? Eller har du andre forslag til Gulpladen.dk, ris eller ros? Så tøv ikke med at kontakte os enten på eller tlf.nr. + 45 3152 7549