mobile search
  • Ford er blandt Danmarks førende leverandører af handicapbiler
Stor forskel på kommunernes sagsbehandlingstider

Stor forskel på kommunernes sagsbehandlingstider

Mens den hurtigste kommune blot skal bruge ca. 11 uger på at behandle en ansøgning om handicapbil, bruger den langsomste helt op til 81 uger. En rapport fra Ankestyrelsen sætter fokus på de gode erfaringer fra de mest effektive kommuner.

Ford løfter nu noget af sløret for fremtidens mobile løsninger med en innovation for mennesker, der har brug for kørestol for at komme rundt

Kørestolen kommer selv når du beder om det

Ford løfter nu lidt af sløret for, hvordan fremtidens mobilitetsløsninger kan se ud: En kørestol, der med et enkelt tryk på instrumentbrættet selv ruller ud fra bagagerummet og stiller sig klar til brugeren. Det er bare et af eksemplerne på innovationerne fra Fords europæiske forsknings- og udviklingscenter.

Bliv godt klædt på til parkering med vores hurtige oversigt over reglerne for handicapparkering

Her er reglerne for handicapparkering

Hvordan er mennesker med funktionsnedsættelse stillet i forhold til parkering? Vi har samlet en oversigt over mulighederne, så du bliver klar til alt fra ansøgning om parkeringskort, til hvordan du finder en handicapplads i de større byer.

Fra starten af 2017 kan du få den nye Ford Transit og Transit Custom med automatgear som handicapbil

Få automatgear i din Transit fra næste år

Danmarks mest populære varebil lægger nu yderligere afstand til resten af feltet med introduktionen af automatgear fra foråret 2017. Den nye sekstrins automatgearkasse har start-stop-system som standard og tilpasser eksempelvis skiftene efter køreforholdene for at lette kørslen og sikre optimal komfort.  

Få hurtigt overblik over reglerne for tilskud til handicapbiler

Tilskud til handicapbiler – sådan kommer du i gang

Du kan søge om økonomisk støtte til handicapbil hos din kommune. Vi giver dig et hurtigt overblik over de regler, der gælder på området, så du bliver godt klædt på til købet af handicapbil med kommunalt tilskud.

1 2
Har du tips og tricks til varebiler, du gerne vil dele ud af? Måske har du en god historie, som fortjener at blive læst af andre varebilsbrugere? Eller har du andre forslag til Gulpladen.dk, ris eller ros? Så tøv ikke med at kontakte os enten på eller tlf.nr. + 45 3152 7549