mobile search

Fra næste forår kan du få Ford Transit som handicapbil med automatgear

Foto: Ford Motor Company

Få automatgear i din Transit fra næste år

Ford Transit Custom og Ford Transit 2-tons kan fra foråret 2017 leveres med sekstrins automatgearkasse, og dermed lægger Danmarks mest populære varebil endnu mere afstand til resten af feltet.

 

Har du brug for en handicapbil med automatgear? Så er der godt nyt fra Ford, for allerede til næste forår kan de opgraderede udgaver af Ford Transit Custom og Ford Transit 2-tons leveres til danske kunder med sekstrins automatgearkasse. Dermed får du endnu flere valgmuligheder med Danmarks mest solgte varebil som handicapbil.

 

Læs vores reportage fra prøvekørslen af de nye Transitter

 

Tilpasser sig automatisk kørslen

 

SelectShift-automatgearkassen er udviklet til at lette den daglige kørsel og højne komforten bag rattet, og den er opbygget specielt til at leve op til de krav, der stilles til en automatgearkasse i en varebil.

 

Det betyder, at den har start-stop-system som standard, og du kan derfor sætte af sted, i samme øjeblik motoren starter, efter at funktionen har stoppet motoren.

 

Derudover registrerer og tilpasser SelectShift- automatgearkassen bl.a. skiftene efter, om bilen kører stejlt op ad bakke, samt hvor stor vægt den kører med.

 

Desuden foregår skiftene blødt og hurtigt med typiske skiftetider på under 0,5 sekunder, og en kontakt på siden af gearstangen gør, at man stadig kan skiftene gearene manuelt, hvis man har behov for det.

 

Læs også om tilskud til automatgear

 

Forbedret brændstoføkonomi og køreoplevelse

 

Endelig leveres SelectShift med den nye brændstoføkonomiske EcoBlue-dieselmotor med enten 130 hk eller 170 hk.

 

EcoBlue-dieselmotoren forbedrer brændstoføkonomien med op til 13 pct. i forhold til forgængeren (2,2 TDCi) og har samtidig 20 pct. højere moment ved lave omdrejninger. Desuden er motoren langt mere støjsvag og bidrager dermed yderligere til at sikre en optimal køreoplevelse.

 

Læs mere om EcoBlue

 

Lagt online 6. oktober 2016

 

Har du tips og tricks til varebiler, du gerne vil dele ud af? Måske har du en god historie, som fortjener at blive læst af andre varebilsbrugere? Eller har du andre forslag til Gulpladen.dk, ris eller ros? Så tøv ikke med at kontakte os enten på eller tlf.nr. + 45 3152 7549