mobile search
  • Skats dagsbeviser er en stor succes takket være de fordele, som dagsbeviserne giver erhvervslivet
g-dagene vender tilbage

G-dagene vender tilbage

Pr. 1. juli i år skal virksomheder igen betale dagpenge de to første dage, hvor tidligere ansatte er ledige. Det meddeler beskæftigelsesministeren i et svar til Folketinget. Brancheorganisationen Dansk Håndværk vurderer, at det vil koste jobmuligheder og gøre det sværere at drive virksomhed. 

Ny undersøgelse viser stor uvidenhed om skatteregler hos danske erhvervsbilister

Stor uvidenhed om reglerne: Sådan undgår du dyre skattesmæk

Tre ud af fire erhvervsbilisters viden om skattereglerne for kørselsregistrering er meget begrænset, viser en undersøgelse fra YouGov. Og det kan hurtigt løbe op i mange hundredtusinde kr., hvis ikke reglerne bliver fulgt.

Fra nytår er det også muligt for selskaber at nyde godt af samme dækning af advokatbistand i forbindelse med tvister med SKat, som hidtil kun har været privatpersoner og personligt ejede selskabers ret

Selskaber er nu med i det gode skatteselskab

Fra nytår har det været slut med, at kun personligt ejede virksomheder og privatpersoner får dækket omkostningerne til advokat, når de vinder en sag over Skat. Det vækker glæde både hos bl.a. Dansk Byggeri. Læs her, hvad lovændringen betyder for dit firma.

Der blev slået ny rekord inden for salg og leasing af biler til erhvervslivet i 2016

Rekordstore bilinvesteringer i dansk erhvervsliv

2016 slog alle rekorder for køb eller leasing af erhvervsbiler, og øverst på topscorerlisten lå nok engang Ford Transit Custom. Dansk Byggeri peger på stigende økonomisk optimisme hos virksomhederne, ikke mindst i byggeriet, som årsagen.

Stadigt færre anmelder nummeplade-tyverier, viser tallene fra politiet

Tyverier af nummerplader falder markant

Nummerplade-tyverier er faldet med over 30 pct. siden 2012. Rigspolitiets Nationale Forebyggelsescenter opfordrer til, at dem, der endnu ikke har fået nummerpladerne fastmonteret efter reglerne, får det gjort hurtigst muligt, så tallet kan komme endnu længere ned.

Har du tips og tricks til varebiler, du gerne vil dele ud af? Måske har du en god historie, som fortjener at blive læst af andre varebilsbrugere? Eller har du andre forslag til Gulpladen.dk, ris eller ros? Så tøv ikke med at kontakte os enten på eller tlf.nr. + 45 3152 7549